vineri, 25 octombrie 2019

Păstrează-ți libertatea! Traficul de Persoane înrobește!

Asociația „Valoare Plus” Bacău a organizat a 3-a ediție a Conferinței Regionale  Păstrează-ți libertatea! Traficul de Persoane înrobește! care a avut loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău.

Evenimentul a avut pe agenda sa prezentări, discursuri, ateliere și dezbateri pe tema traficului de persoane, având ca invitați, printre alții, pe Dragoș Pătraru, jurnalist și realizator emisiunea Starea Nației, Silvia Tăbușcă, Coordonator al Programului pentru Securitate Umană din cadrul Centrului European pentru Educație și Cercetare Juridică și Annika Svensson, ofițer de poliție comunitară si de prevenire a criminalității în Uppsala, Suedia.

Conferința s-a bucurat de participarea a aproximativ 1.000 de elevi și cadre didactice din instituțiile școlare partenere din Municipiul Bacău și alte județe, printre care și jud. Neamț. Această conferință a fost organizată în cadrul proiectului „Stay Free 2.0”, implementat de către Asociația „Valoare Plus” Bacău, cu sprijinul Swedish Alliance Mission.

Școala noastră a fost reprezentată de elevii clasei a VII-a Mocancei Radu Ștefănel, Purice Ana Maria și Olteanu Brândușa,  însoțiți de prof. înv. primar Bordea Gabriela.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu