miercuri, 9 septembrie 2020

Din nou la şcoală!

      Dragi părinţi, vă aşteptăm cu mare drag şi în acest an şcolar ce se anunţă altfel.....plin de provocări şi schimbări. Reluarea cursurilor, după o "absenţă motivată", de aproape şase luni, ne propunem adaptarea la o altfel de normalitate.

        Sigur, cu toţii împărtăşim teamă, nesiguranţă, despre cum va fi cu aceste reguli, care se impun a fi respectate, dar trăim şi bucuria, nerăbdarea unui nou început, manifestăm dorinţa sinceră de re-inventare spre binele nostru, de a ne reconecta la tot ce înseamnă ŞCOALĂ, cu speranţă, responsabilitate, grijă şi asumare.

        Cu îndemnul de a face tot ce ţine de noi, să devenim mai conştienţi de tot ce se întâmplă, de puterea lui împreună într-un astfel de context.

Noi, cadrele didactice ale Şcolii Gimnaziale "I.I. Mironescu" Tazlău, vă suntem alături, consideraţi-ne prieteni de comunicare-sinceri, realişti şi deschişi dialogului despre educaţia copiilor dumneavoastră. Vom aduce la cunoştinţă tuturor părinţilor, în timp util, pe blog-ul şcolii, grupurile de discuţii deja constituite, pe clase, despre schimbările care se succed cu atâta repeziciune, de la o zi la alta.

"Dragii mei, păstraţi-vă sănătatea sufletului, aşa cum ţineţi cel puţin la sănătatea trupului vostru. Învăţaţi-vă înainte de toate să aveţi spirit de discernământ, a deosebi între bine şi rău, între sănătos şi nesănătos, între folositor şi nefolositor. Este începutul înţelepciunii".

                                                                                            Părintele Bartolomeu Anania      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu